31 Mart Yerel Seçimleri'nin sonuçları merakla beklenirken, sadece belediye başkanlığı değil, mahalle muhtarlığı seçim sonuçları da yerel yönetimlerin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Babaeski ilçesinde açıklanan muhtarlık seçim sonuçlarına göre, çeşitli mahallelerde farklı isimler muhtarlık görevine seçildi.

Kurtuluş Mahallesi'nde Levent Çetinkol, Cumhuriyet Mahallesi'nde Kadir Üstünel, Mutlu Köyü'nde Sait Yalnız, Gazi Mahallesi'nde Hülya Güder, Ertuğrul Köyü'nde Hamit Kılıç, Karacaoğlan Köyü'nde Necmettin Irmak, Atatürk Mahallesi'nde Sevda Karagözler Uslu, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Muzaffer Tabak, Hamidiye Mahallesi'nde Elif Ezerceli, Osmaniye Köyü'nde Sadettin Efe, Ağayeri Köyü'nde Erdal Can, Minnetler Köyü'nde Sait Kula, Karabayır Köyü'nde Seçkin Çetin, Demirkapı Köyü'nde Tahsin Boyalıoğulları ve Oruçlu Köyü'nde Cemalettin Ateşer muhtarlık görevine seçilen isimler oldu.

Bu sonuçlar, ilçedeki yerel yönetimlerin ve mahallelerin geleceği için önemli bir yol haritası oluşturuyor. Yerel yönetimlerin vatandaşla daha yakın bir ilişki kurmasını sağlayan muhtarlar, mahallelerdeki sorunların çözümü için önemli bir rol oynuyorlar.

 Haber: Arzu Dursun Atay