Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerine yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında ilham verici bir söyleşiye daha ev sahipliği yaptı. Kampüste gerçekleştirilen programda 4. sınıf öğrencileri, “Hayalperest Çocuk” kitabının yazarı Görkem Kantar Arsoy ile bir araya geldi.
Söyleşi boyunca öğrenciler, merak ettikleri soruları doğrudan yazara yöneltme fırsatı bulurken, yazarlık sürecine dair önemli bilgiler edindi. Etkinlik, öğrencilerin hem edebiyata olan ilgisini artırdı hem de hayal kurma ve hedef belirleme konusunda farkındalık kazanmalarına katkı sağladı.
Gerçekleştirilen söyleşinin, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını güçlendirmesinin yanı sıra öğrenme süreçlerine ilham verici bir katkı sunduğu ifade edildi. Eğitimciler, benzer etkinliklerle öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerinin desteklenmeye devam edeceğini belirtti.





