Kırklareli İŞKUR İl Müdürlüğü, Bakanlık Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü Uyum ve Kurumsal İşbirliği Daire Başkanı Sn. Gül Setenay Önürme ve birim uzmanlarını ağırladı. Ziyarette, yabancı işgücü, kayıtdışı istihdam ve çalışma izinleri konularında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

İŞKUR Kırklareli İl Müdürlüğü, bu önemli ziyaretle yabancı işgücü ve kayıtdışı istihdam konularında mevcut durum ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Ziyaret kapsamında, Kırklareli'deki yabancı işgücü piyasası hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı ve çalışma izinleri süreçleri değerlendirildi.

İl Müdürlüğü, bu tür ziyaretlerin ve değerlendirmelerin, yabancı işgücünün kayıt altına alınması ve kayıtdışı istihdamın önlenmesi adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Toplantıda, İŞKUR'un bu konulara ilişkin projeleri ve uygulamaları hakkında bilgi verildi, karşılaşılan zorluklar ve çözüm yolları tartışıldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay