Kırklareli Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bu özel gün vesilesiyle düzenlenen iftar yemeğine, resmi olmayan seçim sonuçlarıyla Kırklareli Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve il ocak yöneticileri katıldı.

Kırklareli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programı, Alparslan Türkeş'in anısını yaşatmak ve onun değerlerini hatırlamak amacıyla gerçekleştirildi. Programa katılan davetliler, Türkeş'in mirasını yaşatma ve Türk milliyetçiliği ideallerini ileriye taşıma konusundaki kararlılıklarını ifade ettiler.

433922472 417302764332756 2615431329725722431 N

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Derya Bulut'un da katılımıyla gerçekleşen iftar programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu geçti. Katılımcılar, Alparslan Türkeş'in vefatının yıl dönümünde bir araya gelerek onun ruhuna dualar okudular ve onun izinden gitme kararlılıklarını dile getirdiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay