Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Valisi Uğur Turan’ın başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu’nun 2025 yılı 3. toplantısına katıldı. Toplantı, Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü’nde, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda şehir genelinde yürütülen çalışmalar, planlanan projeler ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı. Başkan Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi’nin koordinasyon ve iletişim konusundaki hassasiyetini bir kez daha vurguladı.
Başkan Bulut, “Kırklareli Belediyesi olarak; güçlü koordinasyon, güçlü iletişim ve güçlü hizmet anlayışıyla şehrimizin geleceği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Şehrin ihtiyaçlarına yönelik yapılan planlamalar doğrultusunda, Kırklareli Belediyesi’nin tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. Başkan Bulut, toplantının ardından yapılan istişarelerin Kırklareli’nin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.