31 Mart yerel seçimlerinin ardından Üsküp Belediye Başkanı seçilen Halil Çallı, mazbatasını alarak resmen belediye başkanlığı görevine başladı. Yeni dönemin başlangıcını kutlayan Başkan Çallı, Üsküp Belediyesi'nin yeni dönem mazbata töreninde ve devir teslim töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese içten teşekkürlerini iletti.

Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi

Mesajında, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese içten teşekkürlerini ileten Çallı, yeni görevlerinde Üsküp için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Çallı, destek ve güvenin kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayarak, gelecekte birlikte daha nice güzel işlere imza atacaklarına olan inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

Başkan Çallı, yaptığı açıklamada, ‘’Üsküp Belediyesi'nin yeni dönemdeki mazbata töreninden ve devir tesliminden unutulmaz kareler! Bu özel günümüzde yanımızda olan herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni görevimizde Üsküp'ümüz için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin desteği ve güveni bizim için çok kıymetli. Gelecekte birlikte daha nice güzel işlere imza atacağımıza inancımız tam. Bu yolculukta bize eşlik ettiğiniz için sonsuz teşekkürler!’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner