31 Mart yerel seçimlerine Kaynarca Belediye Başkanı seçilen Neşe Çevikbaş, mazbatasını alarak görevine resmi olarak başladı. Mazbata töreni, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz

Vekil Gündoğdu, Kaynarca'nın ilk kadın Belediye Başkanı seçilen Neşe Çevikbaş'a mazbatasının verilmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti. Gündoğu, Başkan Çevikbaş'ın Kaynarca'ya yapacağı hizmetlerde başarılı olacağına inandığını ifade ederek, çalışmalarında kendisine başarılar diledi. Ayrıca, bu önemli göreve atanmasının Kaynarca Belediyesi ve CHP için hayırlı olmasını temenni etti.

Milletvekili Gündoğdu, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Güne güzel bir haber ile başladık. Kaynarca’mızın ilk kadın Belediye Başkanı seçilen Neşe Çevikbaş’ın mazbatası verildi. Neşe Hanımın Kaynarca’mıza güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kaynarca Belde’mize ve partimize hayırlı olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay