Çevikbaş Haberleri

Çevikbaş haberleri ve güncel Çevikbaş gelişmeleri, Çevikbaş ile ilgili tüm video, Çevikbaş fotoğrafları ve Çevikbaş haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kaynarca Eczanesi'nin sahibi Ekrem Alikretzep ve çalışanı Türkan Dursun, Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, annelerin hayatın her alanında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak Anneler Günü'nü kutladı.

Gündem

Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı makamında ziyaret etti.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, baharın gelişini ve bereketin simgesi olan Hıdırellez'i hemşehrileriyle birlikte kutladı.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Çerkezköy Belediye Başkanı olarak seçilen Vahap Akay'a başarı dileklerini iletmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, yeniden Lüleburgaz Belediye Başkanı seçilen Murat Gerenli'yi ziyaret ederek başarılar diledi.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, belde sakinlerinden Naciye Alço’nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem

Kristal-İş Sendikası temsilcileri, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı ziyaret ederek işbirliği ve diyaloğu güçlendirdi.

Gündem

Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı ziyaret etti.

Siyaset

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı ve Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, Milletvekili Sarıçam’ı ziyaret etti.

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, belde sakinlerinden Mehmet Turan Drama’nın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımladı.

Siyaset

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, mazbatasını alarak göreve başladı. Zaferde örgüt ve halkın birliği büyük rol oynadı.