Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, bölgede faaliyet gösteren İlda Tekstil’i ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Üretimin ve emeğin önemine vurgu yapan Başkan Çevikbaş, işçilere kolaylıklar ve başarılar diledi.
Ziyaret sırasında fabrikadaki çalışma ortamını yerinde inceleyen Başkan Çevikbaş, “Her birinin emeğine sağlık. Emek veren, üreten, çalışan herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
Çevikbaş, kendisini ağırlayan firma yetkilileri Mehmet Bey ve Cemil Bey’e de teşekkür ederek, nazik konukseverliklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.
Ziyaret, çalışanlar ve firma yöneticileri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Başkan Çevikbaş, yerel üretim ve istihdamın desteklenmesi konusunda belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.