İğneada'nın doğal güzellikleri ve misafirperver insanlarıyla Trakya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, 15-22 NisanTurizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erdem, dünyanın 3. büyük Longoz Su Basar Ormanları, kilometrelerce kesintisiz devam eden kumsalları, gölleri ve doğal güzellikleriyle İğneada'nın turistler için benzersiz bir destinasyon olduğunu belirtti.

Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti

Turizmin bölge ekonomisine katkısını ön plana çıkaran Başkan Erdem, İğneada'daki tüm esnafa hayırlı sezonlar ve bol kazançlar diledi. Turizm sektörünün bölgenin gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ederek, turizmin öneminin her geçen gün arttığını vurguladı.

Başkan Erdem, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’Dünyanın 3. büyük Longoz Su Basar Ormanları, kilometrelerce kesintisiz devam eden kumsalları, gölleri, doğal güzellikleri ve insanımızın misafirperverliği ile Trakya’mızın turizm cenneti olan İğneada’mız daki tüm esnafımıza hayırlı sezonlar ve bol kazançlar diliyorum. 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlu olsun.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay