Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, önemli isimleri makamında ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş’ın Danışmanı Serkan Alkan ile önceki dönem AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Fil, Başkan Yayla’yı ziyaret etti.
Tekirdağ Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Roman Vakfı Genel Sekreteri kimlikleriyle de bilinen Göksel Fil’in ziyareti, bölgesel iş birliği ve sosyal projeler açısından önem taşıdı. Ziyaret esnasında bölgedeki toplumsal konular, yerel yönetim çalışmaları ve iş birlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu.
Başkan Yayla, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, misafirlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve gelecekte yapılabilecek ortak çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdi.