Yayla Haberleri

Yayla haberleri ve güncel Yayla gelişmeleri, Yayla ile ilgili tüm video, Yayla fotoğrafları ve Yayla haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'ne 20 adet nebulizatör bağışladı.

Gündem

Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Birimi personelinin iş birliğiyle yaya çizgi yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kültür Sanat

Babaeski Cumhuriyet İlkokulu, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Gündem

TKDK Kırklareli İrtibat Ofisi, Babaeski'de IPARD III programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çiftçilere destek sağlanıyor.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret ederek personelle bir araya geldi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Cumhuriyet İlkokulu’nda “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği” etkinliği düzenleneceğini duyurdu.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yağmur sulama toplama alanının kapağının yapıldığını ve çevre temizliğinin yapılacağını duyurdu.

Spor

Babaeski Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Taekwondo Şampiyonası'nda gösterdiği başarıyla ilçeye gurur yaşattı.

Gündem

Babeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Gündem

Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi'nden Simge Yıldız, okul müdürüyle birlikte Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla'yı ziyaret etti. Yıldız, toplum...

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yapılacak çalışmalar için belediye depolarını ve itfaiye birimini yerinde inceledi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Talya Kuyumculuğun açılışını gerçekleştirdi.