Başkan Gün’den “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Başkan Gün’den “Hayırlı Olsun” Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçede düzenlenen Ali Eren Ata’nın sünnet düğününe katılarak Ata ailesinin mutluluğunu paylaştı. Reyhan Ata ve Dr. Ali Ata’nın evladı olan Ali Eren Ata’nın bu özel gününde aile bireyleri, yakın dostlar ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada Ata ailesini tebrik ederek, “Reyhan Ata ve değerli doktor arkadaşım Ali Ata’nın kıymetli evlatları Ali Eren Ata’nın sünnet düğününde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduk. Kıymetli evladımızın vatana, millete hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Babaeski Belediyesi’nin, vatandaşların sevinç ve mutluluklarını paylaşmayı görev bildiğini dile getiren Yayla, aileye hayırlı ömürler, genç evlatlarına da sağlık ve başarı dolu bir gelecek diledi.

Kaynak: Haber Merkezi