Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede gerçekleşen anlamlı bir düğün törenine katılım sağladı. Tapınç ve Atılgan ailelerinin evlatları Damla ve Aytaç’ın düğün töreninde yer alan Başkan Talay, ailelerin mutluluğunu paylaşarak bu özel günde genç çifti yalnız bırakmadı.
Başkan Talay, düğün töreninde yaptığı açıklamada, “Tapınç ve Atılgan ailelerinin kıymetli evlatları Damla ve Aytaç kardeşlerimizin düğün törenine katılım sağladık. Değerli ailelerimizi tebrik eder, genç çiftimize mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.
Pınarhisar’da her fırsatta vatandaşların özel günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı İhsan Talay, genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken, düğüne katılan davetliler de keyifli anlara tanıklık etti.