Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, 'Üsküp'te Şenlik Var' etkinliği için hazırlıklara başladıklarını duyurdu. Meriç, etkinlik kapsamında köy çocukları için Ersin Bilge'nin gönderdiği hediyelerin paketlenmesine imece usulüyle katkı sağladıklarını belirtti.

ÇYDD Kırklareli Şubesi, 'Üsküp'te Şenlik Var' etkinliği için harekete geçti. Çocukların Bilge Amcası olarak bilinen Ersin Bilge'nin hazırladığı hediyelerin paketlenmesine destek olan ÇYDD Kırklareli Şubesi üyeleri, 19 Mayıs'ta Üsküp'te gerçekleştirilecek coşkulu etkinliğe tüm katılımcıları davet etti.

Başkan Meriç, 'Üsküp'te Şenlik Var' etkinliğinde köy çocukları için hazırlanan hediyelerin paketlenmesine yardımcı olmaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, 19 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlik için tüm dostları Üsküp'e davet etti.

Şube Başkanı Meriç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Üsküp'te şenlik var. Çocukların Bilge amcası konuğumuz Ersin Bilge’nin heybesini hazırlıyoruz.Köy çocukları için gönderdi, bizler imece usulü arkadaşlarımla paketliyoruz. 19 Mayıs'ta coşkulu bir etkinlik için hepinizi Üsküp 'e bekliyoruz.”

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay