Meriç Haberleri

Meriç haberleri ve güncel Meriç gelişmeleri, Meriç ile ilgili tüm video, Meriç fotoğrafları ve Meriç haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

ÇYDD Kırklareli Şubesi Başkanı Birsen Meriç, 19 Mayıs Pazar günü Üsküp Beldesi’nde düzenlenecek şenlik hakkında bilgi verdi.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, Türkan Saylan'ın vefatının 15. yılında düzenleyeceği Söyleşi ve Anma Etkinliği'ne tüm halkı davet ediyor.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şubesi, 'Üsküp'te Şenlik Var' etkinliği için hazırlıklara başladı. Köy çocukları için hediyelerin paketlenmesine destek veriyorlar.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şubesi Başkanı Birsen Meriç ve yönetimi, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şubesi, 34. Sabahattin Ali Anma ve Kültür Etkinlikleri için hazırlıklara başladı.

Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şubesi, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Trakya Bölgesi toplantısında bir araya geldi.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, Ebeler Haftası'nı kutlayarak ebelerin önemine vurgu yapıyor ve geçmişte ve şu anda emek verenleri...

Gündem

İnci Erköy, Türkan Saylan'ı karakalem çalışmasıyla anıyor. Eserini ÇYDD Kırklareli Şubesi'ne hediye eden Erköy, Şube Başkanı Birsen Meriç'e teslim etti.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Türkoğlu Meriç, kumpasın 15. yılında yaşananları unutmadıklarını ve adaletin geç de olsa yerini bulacağını belirtti.

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, bayramda birlik ve dayanışma mesajı verdi, ÇYDD'nin varlığının süreceğini vurguladı.

Asayiş

Edirne’nin Meriç ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde bot ile yasadışı olarak Meriç Nehri üzerinden Yunanistan’a geçmeye çalışan 15 düzensiz göçmen...

Gündem

ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, Basın Şehitlerini Anma mesajı yayımladı.