Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, 1 Mayıs'ta görev sırasında yaralanan ve 10 Mayıs 2016'da şehit olan polis memuru Fatih Nair'in ailesini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret, şehidin şehadetinin yıl dönümü vesilesiyle gerçekleşti. Özer, şehidin ailesine baş sağlığı dileyerek, vatan için canını feda eden kahraman polis memurunu minnetle andı. Nair, İstanbul'da görev yaparken olaya müdahale ederken yaralanmış ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşmüştü.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İstanbul'da görev yaparken 1 Mayıs'ta bir olaya müdahale ettiği sırada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 10 Mayıs 2016 tarihinde şehit olan polis memuru Fatih Nair'in şehadetinin yıl dönümü vesilesiyle Ülkü Ocakları İl Başkanımız Uğurcan Özer beyefendi şehidimizin ailesini ziyarette bulundu."

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay