Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolüyle birlikte Şehit Anıl Yalap Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Kaymakam Onur Bektaş, MHP İlçe Başkanı Süleyman Engin ve diğer ilçe protokolü üyeleriyle bir araya gelen Başkan Şenol, burada parktaki vatandaşların bayramını kutladı.

Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor

Programın ardından Başkan Şenol ve beraberindekiler, ilçede 24 saat görev yapan Garnizon Komutanlığı, Emniyet Amirliği, 112 Acil Ekipleri ve Jandarma Komutanlığı'nda görevli personeli ziyaret etti. Burada görevli personelin bayramlarını kutlayan Başkan Şenol, onların çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Şenol, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Kaymakamımız Sayın Onur Bektaş, Kofçaz MHP ilçe başkanımız Süleyman Engin ve ilçe protokolümüzle beraber Ramazan Bayramı bayramlaşma programı kapsamında Şehit Anıl Yalap parkında vatandaşlarımızla bayramlaştıktan sonra ilçemizde 24 saat görev yapan Garnizon Komutanlığı, Emniyet Amirliği, 112 Acil Ekipleri ve Jandarma Komutanlığında görevli arkadaşlarımızı ziyaret edip bayramlarını kutladık.’’

Haber: Arzu Dursun Atay