Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Talay, yaptığı açıklamada, "Pınarhisar'ımız kazandı. Hayırlısı ile hemşehrilerimizin bizlere olan emaneti mazbatamızı teslim aldık" diyerek sevincini ifade etti.

Babaeski Teşkilatı Haftalık Toplantıda Buluştu Babaeski Teşkilatı Haftalık Toplantıda Buluştu

Talay, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "El ele, gönül gönüle hep birlikte çalışacak, tevazu, gayret ve samimiyet ile Pınarhisar'ımızın Altın Çağını hep birlikte başlatacağız" dedi. Pınarhisar'ın geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını belirten Talay, halkın desteğiyle daha güzel ve yaşanabilir bir Pınarhisar oluşturacaklarını ifade etti.

Başkan Talay, teşekkür mesajında, desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine, milletvekiline, belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına, meclis üyelerine ve mesai arkadaşlarına şükranlarını iletti. Pınarhisar'ın kalkınması ve refahı için birlikte hareket etme çağrısında bulunan Talay, destekleriyle yanlarında olan herkese gönülden teşekkür etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay