Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Topçu ve İncesu ailelerinin evlatları Nilsu ve Diyar’ın düğün merasimine katıldı. Zabıta Komiseri Mehmet Topçu’nun değerli kızı Nilsu ile İncesu ailesinin oğlu Diyar’ın bu özel gününde çiftin mutluluğuna ortak olan Yayla, ailelerle ve davetlilerle bir araya gelerek samimi sohbetlerde bulundu.
Başkan Yayla, düğün töreninde yaptığı konuşmada genç çift için en güzel dileklerini iletti. “Genç çiftimize ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Ailelerimizi gönülden tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Babaeski’de sosyal hayatın her anında vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Yayla’nın katılımı, düğün töreninde memnuniyetle karşılandı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Yayla, Nilsu ve Diyar’a birlikte uzun, huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.