Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçedeki esnafla buluşmaya ve yeni açılan işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Yayla, son olarak Özgür Alço ve eşi tarafından hizmete açılan Alço Manav’ı ziyaret ederek işletme sahipleriyle sohbet etti.
Ziyaret sırasında esnafa hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yayla, “Özgür Alço ve kıymetli eşini, yeni açmış oldukları Alço Manav işletmelerinde ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine gönülden teşekkür ediyor, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Başkan Yayla’nın ziyaretinden memnuniyet duyan işletme sahipleri, destekleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti. İlçe halkının da ilgisini çeken yeni işletmenin, Babaeski esnafına canlılık kazandırması bekleniyor. Başkan Yayla, esnafa her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek, yerel ekonominin güçlenmesinin önemine dikkat çekti.


