Sıtkı Akalın, Yaşamını Yitirdi Sıtkı Akalın, Yaşamını Yitirdi

31 Mart günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı aday olmadı. Görevindeki son haftasına başlayan Başkan Hacı, Babaeskili vatandaşlarla seslendi. Başkan Hacı'nın görev süresini tamamlarken paylaştığı duygu dolu ifadeler, hemşehrilerini etkiledi.

Başkan Hacı'nın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Başkan Hacı şu ifadeler ile görevine veda etti; “Sizlerin onayı ve güveni ile geldiğim hayatımdaki en gurur duyduğum görevim olan Belediye Başkanlığımda son kez sizlerle yeni bir haftaya başlıyorum.

Hemşerilerim ile ele ele vererek güzel şeyler başarmış ve yaşamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile artık bir makamdan değil, sizlerle belki öğretmen evinde bir çay keyfinde, belki çok sevdiğim Babaeski’min sokaklarında günaydınlaşacağız. Yine güzel anlar ve anılar biriktirerek.

Yeni haftanın ve yaşanacak olan her yeni günün Babaeskili hemşehrilerime sağlık, huzur bereket ve aydınlık getirmesini temenni ediyorum.Sizlerin gönüllerinde hoş bir seda bırakabilmiş olmak dileğiyle… Allahaısmarladık. Hoşça kalın.”

Haber: Arzu Dursun Atay