Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Kırklareli'nde değişimin ve umudun kazandığını ifade eden Dağtaş, artık değişim zamanının geldiğini belirtti.

AK Parti Kırklareli İl Yönetimi Toplantı Gerçekleştirdi AK Parti Kırklareli İl Yönetimi Toplantı Gerçekleştirdi

Kırklareli'de hizmete devam etmek adına büyük bir kararlılıkla çalışacaklarını dile getiren Dağtaş, seçim sürecinde ortaya koydukları hedeflerin gerçekleştirilmesi için 5 yıl boyunca Derya Bulut'un liderliğinde yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Dağtaş, Kırklareli'nin altın yıllarının başlaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, bu süreçte Kırklareli'nin kalkınması ve gelişmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.

Dağtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşekkürler Kırklareli Umut kazandı şimdi değişim zamanı Vakit, kadim Kırklareli'mize hizmet etme vaktidir. Seçim sürecinde Kırklareli’mize, halkımıza hizmet etmeye dair hayal ettiğimiz ne varsa gerçekleştirmek için 5 yıl boyunca, Derya Başkanımızın öncülüğünde çok çalışacağız. Başlasın Kırklareli'nin Altın Yılları!"

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay