Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Babaeski İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. F. Banu İşler ve aile hekimliği birimi sorumlu ebeleri Seda Oktay ve Asuman Palabıyık liderliğinde Babaeski ilçesi merkez ve beldelerindeki aile sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, tüm aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları ile Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

''Yaza formda girmek için haftada 150 dakika yürüyün” ''Yaza formda girmek için haftada 150 dakika yürüyün”

Ziyaret, sağlık çalışanlarının mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmesi amacıyla düzenlendi. Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aile sağlığı merkezlerinde görev yapan hekimler ve sağlık personeliyle birlikte bayram öncesi bir araya gelerek birlikte keyifli bir zaman geçirdi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Babaeski İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. F. Banu İşler ve aile hekimliği birimi sorumlu ebeleri Seda Oktay ve Asuman Palabıyık tarafından Babaeski ilçesi merkez ve beldelerinde bulunan aile sağlığı merkezleri ziyaret edilmiş olup, tüm aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları ile Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma programı gerçekleştirilmiştir.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H Murat Taner