Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Büyükkarıştıran'da gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyeleri Turgay Özcan ve Berker Esen ile birlikte hazırlıklarını sürdürüyor. Seçim öncesi bölgeye gelen parti yetkilileriyle bir araya gelen Başkan Gerenli, örgüt ve yol arkadaşlarıyla birlikte Büyükkarıştıran’da yeni bir zafer için kararlı adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Seçim atmosferini değerlendiren Başkan Gerenli, "Her şey çok güzel olacak" diyerek umutlu bir mesaj verdi. Partilileri ve bölge halkını yanlarına alarak 2 Haziran akşamı Büyükkarıştıran'da yapılacak olan seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandığını belirten Başkan Gerenli, halkın desteğiyle güzel işlere imza atacaklarını vurguladı.

Başkan Gerenli, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Büyükkarıştıran'da yenilenecek Belediye Başkanlığı seçimi için bölgemize gelen CHP Parti Meclisi üyelerimiz Sayın Turgay Özcan ve Sayın Berker Esen ile birlikteyiz. Örgütümüz ve yol arkadaşlarımız ile birlikte 2 Haziran akşamı, güzel beldemiz Büyükkarıştıran'da bir zafere daha imza atacağız. Her şey çok güzel olacak!’’

Merkez İlçe Yönetimi Toplantıda Buluştu Merkez İlçe Yönetimi Toplantıda Buluştu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay