Üsküp Belediye Başkanlığı, uzun yıllar hizmet vermiş olan personeli Remzi Narin'in emekliliğe ayrılması dolayısıyla veda töreni düzenledi. 14 Mayıs 2024 tarihinde emekli olan Narin, 24 yıl boyunca belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapmıştı.

Belediye Başkanı Halil Çallı, Narin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek ve onu onurlandırmak amacıyla bir tören düzenledi. Narin'e, belediye ve beldenin başarılı hizmetlerinden dolayı onur ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Törende konuşan Başkan Çallı, “Remzi Narin ile çok kısa bir çalışma arkadaşlığımız olsa da, özverili çalışmalarını birçok kez duydum. Kendisine gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki yaşantısında ise sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Belediyeye veda eden personel Remzi Narin ise, “2000 yılından bugüne kadar Belediyemize ve beldemize çeşitli görevlerde hizmet ettim. 3 farklı Belediye Başkanı ile çalıştım. Bana verilen görevleri elimden geldiğince en doğru şekilde yapmaya çalıştım. Ben görev sürem boyunca başkanlığımı yapan tüm belediye başkanlarıma, hep birlikte beldemize hizmet ettiğim mesai arkadaşlarıma ve hizmet etmekten onur duyduğum Üsküplü vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte farkında olmadan kalbini kırdığım herkesten de haklarını helal etmelerini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Belediye Başkanı Çallı ve mesai arkadaşlarına veda eden Remzi Narin, kurumdan ayrıldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay