Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üsküp Belediye Başkan Adayı Halil Çallı, seçim çalışmaları kapsamında Üsküp Pazar Meydanı'nda kurulan pazar yerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çallı'ya ekibi de eşlik etti.

Pazar yerinde stant kuran Çallı ve ekibi, esnafla ve vatandaşlarla yakından ilgilendi. Çallı, Ramazan Ayı dolayısıyla pazar esnafına ve vatandaşlara takvim, hurma ve çocuklara balon hediye etti. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Çallı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Aday Çallı, Üsküp Pazar Meydanı'nda buluşmanın güzel bir deneyim olduğunu belirterek, birlikte daha güçlü ve yaşanabilir bir Üsküp için çalışacaklarını ifade etti. Halkın yoğun ilgi ve desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çallı, beraber geçirdikleri her anın geleceğe olan umutlarını artırdığını vurgulayarak, Üsküp halkına teşekkür etti.

Aday Çallı, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, ’Üsküp Pazar Meydanı'nda buluştuk! Ne güzel bir gün, ne güzel bir buluşma! Hep birlikte Üsküp'ümüz için harekete geçtik. Birlikte daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Üsküp için çalışmaya devam edeceğiz. Beraber olduğumuz her an, geleceğimize olan umudumuzu arttırıyor. Teşekkürler Üsküp!’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner