Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üsküp Belediye Başkan Adayı Halil Çallı, seçim çalışmaları kapsamında beldede gerçekleştireceği konuşma programlarını açıkladı. Çallı'nın etkinlikleri, Üsküp'ün farklı mahallelerinde ve meydanlarında düzenlenecek. Çallı, yapılacak konuşma programlarını duyurarak Üsküp’te değişim için sahaya inecek.

18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı, 19 vali değişti o hala muhtar 18 başbakan, 7 cumhurbaşkanı, 19 vali değişti o hala muhtar

26 Mart 2024 Salı günü saat 21:30'da Üsküp'ün Cevatpaşa Mahallesi'nde bulunan Oran Kıraathanesi'nde başlayacak olan program, Çallı'nın mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kuracağı bir fırsat sunacak. Burada halkın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini paylaşacak olan Çallı, katılımcıların da sorularını yanıtlayacak.

Çallı'nın konuşma programı 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 21:30'da Üsküp'ün Gündoğdu Mahallesi'nde Yüksel Onay'ın Kahvehanesi'nde devam edecek. Ardından son etkinlik, 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te Üsküp Çarşı Meydanı'nda, A101 önünde Üsküp Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Tüm halkın davetli olduğu bu etkinliklerde, Çallı'nın belediye başkanlığı için vizyonu, projeleri ve halka yönelik mesajlarına yer verilecek. Bu etkinlikler, seçim sürecinde Üsküplülerin Çallı ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağlayacak.

Haber: H. Murat Taner