CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, Demirköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Şenay, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Tarık Sayılgan, İlçe Başkanı Erinç Dikmen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cumhur Esen ve parti üyeleri Adil Ünsal ile Müsamettin Mesut Özkul, Demirköy esnafı ve vatandaşlarını ziyaret etti. Ayrıca Hamdibey Köyü'nü de ziyaret eden heyet, bölgedeki sorunları yerinde dinledi.

Teşkilat Üyelerinden Başkan Dağtaş’a Ziyaret Teşkilat Üyelerinden Başkan Dağtaş’a Ziyaret

Ziyaret sırasında vatandaşlarla ve esnafla samimi bir şekilde sohbet eden Terzi ve beraberindeki CHP heyeti, bölgedeki sorunları ve talepleri yakından dinleme fırsatı buldu. Esnafın ve vatandaşların karşılaştığı zorlukları anlamak ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, partinin yerel seçim sürecinde bölge halkıyla doğrudan iletişim kurmasına olanak sağladı.

Başkan Terzi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Demirköy Belediye Başkan Adayımız Mehmet Şenay, İl Genel Meclisi Üyesi Adayımız Tarık Sayılgan, İlçe Başkanımız Erinç Dikmen, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Cumhur Esen, kıymetli üyelerimiz Adil Ünsal ve Müsamettin Mesut Özkul ile Demirköy esnafımızı, vatandaşlarımızı ve Hamdibey Köyü’nü ziyaret ettik. Vatandaşımızın ve esnafımızın sorunları dinledik.’’

Haber: H. Murat Taner