Doğa ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem, biyologların önemine dikkat çekmek ve 16 Nisan Biyologlar Günü’nü kutlamak için bir açıklama yaptı. Çidem, doğa ve çevre konularında sürekli öğrenme ve bilinçli mücadele etme gerekliliğine vurgu yaparak, "Doğa ve çevre konusunda çok şey öğrendik. Öğrenmeye devam ediyoruz. Öğrendikçe de daha bilinçli mücadele ediyoruz." dedi.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ

Çidem, biyologların önemine değinerek, onların insanlığın ve doğanın karmaşıklığını anlamak ve korumak için önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ayrıca, biyologların sadece insanın değil, tüm canlıların yaşamını anlamak ve açıklamak için çalıştıklarını vurguladı.

16 Nisan Biyologlar Günü'nü kutlayan Çidem, biyologların ve biyolog adaylarının değerli katkılarına şükranlarını dile getirdi ve şunları ekledi: "Nereden geldiğimizi, ne olduğumuzu, nasıl olduğumuzu, nereye gittiğimizi, neden bu şekilde olduğumuzu, tüm canlılık düzleminde açıklayabilen değerli hocalarımızın, biyologların ve biyolog adaylarımızın gününü kutlarız. İyi ki varsınız."

Haber: H. Murat Taner