Çevre Haberleri

Çevre haberleri ve güncel Çevre gelişmeleri, Çevre ile ilgili tüm video, Çevre fotoğrafları ve Çevre haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

Lüleburgaz Halk Kütüphanesi'nde geri dönüşüm malzemeleriyle yapılan sanat etkinliği, katılımcılara çöp şiş ve kağıt havlu ile bahar çiçeklerini keşfetme fırsatı...

Gündem

Pehlivanköy Belediyesi ekipleri, sokak temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yağmur sulama toplama alanının kapağının yapıldığını ve çevre temizliğinin yapılacağını duyurdu.

Gündem

Sibel Kocaman, TEMA Vakfı'nın öncülüğünde plastik kullanımını azaltma ve doğru geri dönüşüm için bilinçlendirme çağrısında bulundu.

Gündem

Kırklareli Gençlik Merkezi, KYGM Orman ve Hobi Bahçesi'nde fidan dikimi etkinliği düzenleyerek çevre bilincini artırdı.

Gündem

İnece Belediyesi, Ulukonak Mahallesi'nde bulunan camii avlusundaki metruk binanın hafriyatını temizleyerek çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor.

Gündem

Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Çidem, Biyologlar Günü'nü kutlayarak biyologların doğa ve çevre mücadelesindeki önemine vurgu yaptı.

Eğitim

Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Müjgan Karal ve öğrencileri, STEM and Environment eTwinning Projesi kapsamında çevre sorunlarına çözüm arıyor.

Eğitim

Babaeski Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği Atık Pil Toplama Etkinliği ile çevre duyarlılığını artırıyor.

Gündem

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şemseddin Sami Yurdu'nda gerçekleştirdiği fidan dikimi etkinliğiyle gençleri doğayla buluşturuyor.

Gündem

Lüleburgaz'da TEMA Vakfı tarafından düzenlenen TEMA Ekolojik okullarındaki doğa eğitimleri, çocukların çevre bilinci kazanmasına yönelik önemli bir adım olarak dikkat...

Gündem

Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Dünya Sıfır Atık Günü dolayısıyla bir açıklamada paylaştı.