Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), Türkiye genelinde kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yetkililerini ağırladı. Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca ve Aytaç Yüce, SGK Kırklareli İl Müdürü Şenol Genel ile İl Müdür Yardımcısı Aslı Gürer'i misafir etti.

Özsan, Sosyal Güvenlik Teşkilatının toplum için çok öenli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “İnsanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden Sosyal Güvenlik Teşkilatı çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri ise Sosyal Güvenliğin önemini, toplum üzerindeki etkisini ve yetkisini anlatmak, bu konuya dikkat çekmek için toplumda farkındalık oluşturmak adına kutlanmaktadır. Devletimiz, vatandaşlarımızın sosyal hizmetlerden ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için gereken bütün çalışmaları yürütmektedir. SGK İl Müdürlüğümüz de vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyor. Bu vesileyle “Sosyal Güvenlik Haftası”nı kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti

Ktsosgk2

SGK Kırklareli İl Müdürü Şenol Genel ise Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu'nun kabul edildiği tarihin anısını hatırlatarak, her yıl 16 Mayıs'ı içeren haftanın "Sosyal Güvenlik Haftası" olarak kutlandığını belirtti. Hafta boyunca toplumu Sosyal Güvenlik Alanı'nda bilinçlendirmeyi ve kurum faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay