Demirköy ilçesine bağlı İğneada Kasabası'nda, gençler arasında manevi değerlerin güçlendirilmesi ve dini eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla Demirköy Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda, İğneada Kasaba Camii'nde gerçekleştirilen buluşmalarda gençler, cami imamı Salih Eminç ile bir araya gelerek dini eğitim alıyorlar.

İğneada Kasaba Camii'nin dinamik ve etkin imamı olan Salih Eminç, teravih namazı sonrasında gençlerle bir araya gelerek onlara ilmihal dersleri veriyor. Teravih namazının bitiminden sonra gençleri toplayarak onlarla hem sohbet eden hem de dini bilgilerini aktaran Salih Eminç, gençlerin manevi gelişimine katkı sağlamak adına önemli bir rol üstleniyor.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen bu etkinliklerle gençlerin camiye olan ilgisi artarken, dini eğitimlere katılımın da artış gösterdiği gözlemleniyor. Gençler arasında oluşan bu manevi atmosferde, İğneada Kasaba Camii, gençlerin ruhsal ve dini ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli bir merkez haline geliyor.

Haber: H. Murat Taner