AK Parti Pınarhisar İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hicret Şamil Karasu, AK Parti Demirköy seçim ofisi açılışında yer aldı. Açılış töreni, İlçe Başkanı Erdoğan Koca ve Belediye Başkanı Recep Gün'ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Açılış, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıcam, İlçe Başkanı Hasan Erginuğuzlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte hemşehrilerin katılımıyla coşkulu bir atmosferde geçti.

Karasu, Demirköy ilçesindeki seçim ofisinin hayırlı olmasını dileyerek, İlçe Başkanı Erdoğan Koca ve Belediye Başkanı Recep Gün'e teşekkürlerini iletti. Açılışın Demirköy'ün zaferinin müjdecisi olduğunu belirten Karasu, Başkan ile birlikte çalışarak Demirköy'ün kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Karasu, açılış töreninin ardından yaptığı açıklamada, ’’Demirköy Seçim Ofisi açılışındayız. Demirköy ilçemizde seçim ofisimizin açılışını İlçe Başkanımız Erdoğan Koca ve Belediye Başkanı Recep Gün ev sahipliğinde, Milletvekilimiz Sn. Ahmet Gökhan Sarıcam, İlçe Başkanı Hasan Erginuğuzlu ve teşkilatımız kıymetli mensupları ve hemşehrilerimiz ile birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu açılış Demirköy’ün tekrar zaferinin habercisi olmuştur. Recep Gün Başkanımız ile durmak yok yola devam.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner