Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği'nin (Bal Türk) 13'üncü Olağan Genel Kurulu, Bademlik Mahallesindeki Dernek Binası'nda gerçekleştirildi. Seçimlerin ardından mevcut Başkan Erol Ateş, güven tazeleyerek 4'üncü kez Başkanlık görevine seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından derneğin genel kurulunda yapılan seçimlerde üyelerin çoğunluk oyu ile önce Divan Heyeti oluşturuldu. Divan kurulu Başkanlığına Mustafa Nizamoğulları seçilirken, yeni yönetim kurulu da Erol Ateş'in liderliğinde belirlendi.

Başkanlık görevine 4'üncü kez seçilen Erol Ateş, üyelere teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlikle derneğin faaliyetlerini hızlandıracaklarını belirtti.

Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

Yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: Dinçer Başaran, Volkan Zikri Alayayla, Rıfat Berber, Mehmet Çakır, Ali Yılmaz ve Tolga Avrap. Denetim Kurulu üyeleri ise Gülseren Kıran, Şükriye Polat ve Asya Sert olarak belirlendi.

Başkan Ateş, genel kurula katılan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı ve Dernek Üyesi Kürşad Yamaner başta olmak üzere tüm üyelere teşekkür etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner