Kırklareli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, görevde bulunan personeli Mehmet Ekiz'in, tekrar sınav başarısı göstererek Sağlık Bakanlığı bünyesindeki bir göreve atanması vesilesiyle bir veda ve teşekkür töreni düzenledi. Bu özel etkinlikte İl Müdürü Serpil Ünsal, Mehmet Ekiz'e görevinden ayrılması dolayısıyla teşekkür etti ve başarı plaketi takdim etti.

Mehmet Ekiz, görev yaptığı süre boyunca Kırklareli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde özverili bir çalışma sergiledi ve bu başarısıyla Sağlık Bakanlığı'nda yeni bir göreve layık görüldü. İl Müdürü Serpil Ünsal, Ekiz'in emeklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Bu veda töreni, Mehmet Ekiz'in Kırklareli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ndeki mesleki katkılarının ve hizmetlerinin takdir edilmesi için düzenlendi. Ekiz'in Sağlık Bakanlığı'na atanması, hem kendisi için bir kariyer fırsatı hem de Kırklareli iline bir gurur kaynağı oldu.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

İl Müdürü Serpil Ünsal, Mehmet Ekiz'e teşekkür ederken, onun başarısının aynı zamanda İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün kalitesini ve potansiyelini de yansıttığını belirtti.

 Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay