Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, Ulusal Kanser Tarama Programı kapsamında önemli bir adım attı. Bölgedeki yoğun iş tempoları ve çalışma saatleri nedeniyle taramalara gelemeyen uygun yaşta olan kişilerin taranması ve erken teşhis konulabilmesi için firmalara özel bir sunum yapıldı.

Program kapsamında, bölge şirketlerine kanser taramalarının önemi ve işyerlerinde bu taramaların nasıl gerçekleştirilebileceği konularında detaylı bilgiler sunuldu. Böylece, çalışanların sağlık durumlarını korumak ve kanser gibi önemli hastalıkların erken teşhisi için gerekli adımların atılması hedeflendi.

Sunumun ardından firmaların bu konuda gerekli önlemleri alması ve çalışanlarına farkındalık yaratması bekleniyor. Böylelikle, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışanların sağlık ve güvenliği için önemli bir adım atılmış olacak. Sunum sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ulusal Kanser Tarama Programı Kapsamında Bölgemizde yoğun iş tempoları ve çalışma saatleri sebebiyle taramalara gelemeyen uygun yaşta olan kişilerin taranması ve erken teşhis konulabilmesi için firmalarımıza konu ile ilgili sunum yapılmıştır.”

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay