Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerinin akademik başarılarının ötesinde sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerde gönüllü olarak yer alan öğrenciler, artık sadece deneyim kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda bu katkıları sertifikalarla belgeleyebilecekler.

Kampüsün düzenlediği etkinliklerde görev alan öğrencilere verilen sertifikalar, üniversite başvurularında önemli bir rol oynayacak. Gönüllülük deneyimlerinin özgeçmişlerine eklenmesiyle, öğrencilerin üniversite başvurularında fark yaratmaları ve kendilerini daha iyi ifade etmeleri sağlanacak.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kampüsümüzde gerçekleştirilen etkinliklerde gönüllü olarak yer alan öğrencilerimize vermiş olduğumuz sertifikalar, kabul yoluyla öğrenci alan ve artık sadece akademik başarıların yeterli bulunmadığı üniversite başvurularında öğrencilerimizin özgeçmişlerine katkı sağlayacak.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner