Evrensekiz Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında Evrensekiz Ortaokulu'nu birincilikle tamamlayan öğrenci Yusuf Sungur’u düzenlenen programda başarı plaketiyle onurlandırdı. Belediye Başkanı Birol Özbay tarafından takdim edilen plaketle, gösterdiği üstün başarı dolayısıyla genç öğrenci tebrik edilirken, eğitim hayatındaki azim ve gayreti takdir edildi.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, Yusuf Sungur’un disiplini, çalışkanlığı ve kararlılığıyla örnek bir başarı hikâyesi ortaya koyduğu belirtilerek, elde ettiği başarının hem ailesi hem öğretmenleri hem de Evrensekiz için gurur kaynağı olduğu ifade edildi. Açıklamada, öğrencinin eğitim hayatı boyunca başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.
Evrensekiz Belediyesi, gençlerin eğitim alanındaki başarılarını desteklemeyi sürdüreceğini vurgulayarak, Yusuf Sungur’u bir kez daha kutladı. Açıklamada ayrıca, öğrencinin yetişmesinde emeği bulunan ailesine ve öğretmenlerine teşekkür edilerek, başarılı öğrencinin geleceğinin sağlık, mutluluk ve yeni başarılarla dolu olması temennisine yer verildi.





