Yalova Üniversitesi'nin futsal takımları, Kırklareli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Bölgesel Futsal Turnuvası'nda muhteşem bir performans sergileyerek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın kadın ve erkek kategorilerinde mücadele eden Yalova Üniversitesi takımları, rakiplerini mağlup ederek zirveye çıktı.

Kadın takımı, çekişmeli geçen final karşılaşmasında Trakya Üniversitesi'ni 10-9'luk skorla geçerek şampiyonluk sevinci yaşadı. Zorlu mücadelede takımın gösterdiği üstün performans ve kararlılık, şampiyonluklarına büyük katkı sağladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi

Erkek takımı da aynı başarıyı sergileyerek finalde Kırklareli Üniversitesi'ni 9-1'lik net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Takımın üstün performansı ve oyun disiplini, turnuvanın en dikkat çeken noktalarından biri oldu.

Bu önemli başarılar hakkında açıklama yapan Yalova Üniversitesi yönetimi şu ifadelere yer verdi; “Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Ünilig Bölgesel Futsal Turnuvasında kadın ve erkek takımlarımız bölge şampiyonu olmuştur. Kadın takımımız finalde Trakya Üniversitesini 10-9 skorla, erkek takımımız finalde Kırklareli Üniversitesini 9-1 skorla mağlup ederek şampiyonluğu elde etmişlerdir. Takım sorumlusu olarak görev yapan Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Yavuz Öntürk, Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karakoç ve öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Abdurrahman Yaraş hocalarımız ile tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılar dileriz.”

Haber: H. Murat Taner