Kırklareli Otobüs Terminali’nde aylardır asılı kalan bir kutlama pankartı, Türkiye’nin 5 yıldızlı ilk ve tek futbol takımı olan Galatasaray’ın tarihi başarısını adeta gölgeliyor. Terminalin otobüslerin yanaştığı peron kısmındaki yarı açık çatının kenarından sarkıtılan ve Galatasaray’ın 25. şampiyonluğunu kutlamak amacıyla asıldığı anlaşılan pankart, kopan ipleri nedeniyle uzun süredir yarı sarkmış şekilde duruyor.

284B565F F76A 44Ff Ae08 23C989Ad3774

Pankartın bu hali hem estetik açıdan kötü bir görüntüye neden oluyor hem de birçok vatandaş tarafından "vefasızlık" olarak nitelendiriliyor. Aylardır yerinden alınmayan ve herhangi bir düzeltme yapılmayan kutlama pankartı, terminalde görüntü kirliliği yaratmaya devam ediyor.

A130Cb59 A255 47A2 B681 C60Ac2C4C42F

Galatasaray, 18 Mayıs 2025 tarihinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanan maçta Kayserispor’u Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve kaleci Muslera’nın penaltıdan attığı gollerle mağlup ederek 25. kez Süper Lig şampiyonu olmuş ve formasına beşinci yıldızı takan ilk Türk kulübü unvanını kazanmıştı.

Orman yangınlarında yaralı bulunan 'Renkli'ye sosyal medyada büyük ilgi
Orman yangınlarında yaralı bulunan 'Renkli'ye sosyal medyada büyük ilgi
İçeriği Görüntüle

Yetkililerin, bu tür kutlamaların anlamına uygun şekilde korunması ve estetik açıdan daha duyarlı davranılması yönünde adım atması bekleniyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner