Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Kırklareli'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programına Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle başlayan Karagöz, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'la bir araya geldi ve eğitimdeki güncel konuları değerlendirdi.

Minikler Yaz Şenliğinde Doyasıya Eğelendi Minikler Yaz Şenliğinde Doyasıya Eğelendi

Daha sonra Kırklareli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Genel Müdür Karagöz, okulların farklı alanlarını ve atölyelerini inceledi. Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Ekmek Üretim Tesisi, Hardaliye Üretim Tesisi, Güzellik ve Saç Bakımı, Moda Tasarım Teknolojileri gibi alanlarda öğrencilerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Karagöz'ün ziyaretleri, mesleki ve teknik eğitimin önemini vurgulayarak, Kırklareli'deki okulların nitelikli eğitim ve öğretim faaliyetlerini desteklemeye yönelik bir adım olarak değerlendirildi. Bu ziyaretler, öğrencilere ve öğretmenlere motive olmaları ve meslekleriyle ilgili daha fazla bilgi edinmeleri için önemli bir fırsat sağladı.

 Haber: H. Murat Taner