23 Nisan Haberleri

23 Nisan haberleri ve güncel 23 Nisan gelişmeleri, 23 Nisan ile ilgili tüm video, 23 Nisan fotoğrafları ve 23 Nisan haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Babaeski Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Taekwondo Şampiyonası'nda gösterdiği başarıyla ilçeye gurur yaşattı.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, paylaşma kumbarasını LÖSEV çocukları ile paylaşarak 23 Nisan mutluluğunu taçlandırdılar.

Kültür Sanat

Ulanlı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu yaşandı.

Gündem

Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü, çocuklarla dolu dolu bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasını geçirdi.

Spor

Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü Taekwondo Takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvalarında başarıyla temsil edildi.

Gündem

Vize Belediyesi, düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği ile ilçedeki çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Gündem

Belediye Başkanı Derya Bulut, Vali Faik Üstün İlkokulu'nda düzenlenen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, 23 Nisan kutlamaları için Kırklareli'ni temsilen Ankara’ya giden Elif Seçme ve annesi Nazlı Seçme'yi misafir etti.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Kültür Sanat

Afyonkarahisar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in muhteşem konseriyle coşku içinde kutladı.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Magazin

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin finalinde Nil Karaibrahimgil sahne aldı. Merinos...