Ahmetbey Haberleri

Ahmetbey haberleri ve güncel Ahmetbey gelişmeleri, Ahmetbey ile ilgili tüm video, Ahmetbey fotoğrafları ve Ahmetbey haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, ziyaretinden dolayı Kırklareli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Serpil Ünsal'a teşekkürlerini iletti.

Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, belediyenin katkılarıyla düzenlenen Çanakkale gezisine katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Moldova/Gagavuzya'dan gelen Kıpçak ve Cioc-Maidan Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, kendisine yapılan tebrik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve beraberindeki heyet, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti.

Gündem

Ahmetbey Belediyesi tarafından organize edilen Çanakkale gezisinde gençler bir araya geldi.

Siyaset

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Emirali Köyü Muhtarı Türker Orlu ve beraberindeki aza heyeti ağırlayarak, işbirliği mesajları verdi.

Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Ramazan Bayramı'nı komşularıyla belediye binasında, parti binasında ise Belde Başkanı, yönetim ve hemşehrileriyle bayramlaşarak kutladı.

Gündem

Başkan Altıntaş'ın öncülüğünde Ahmetbey Belediyesi, sivrisinek ve larvalarının üreme alanlarında erken ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Siyaset

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, yeni görev dönemine meclis üyeleri ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sunarak başlangıç yaptı.

Eğitim

Öğrenciler, Fransa'nın Strazburg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası'na katılarak uluslararası alanda okulun başarısını temsil etti ve İlçe Milli Eğitim...

Siyaset

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonuçlarıyla ilgili açıklama yapacağını duyurdu.