Akdemir Haberleri

Akdemir haberleri ve güncel Akdemir gelişmeleri, Akdemir ile ilgili tüm video, Akdemir fotoğrafları ve Akdemir haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede düzenlenecek olan Şiir ve Müzik Dinletisi için hazırlıklarına devam ediyor.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda üstün gayret ve başarı gösteren 15 personele "Başarı Belgesi" takdim etti.

Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Vize'nin Şairleri-3 kitabının sponsoru olan Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’a teşekkür etti.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Evrenli Şehitler İlkokulu ve Çakıllı Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim

Merhum Tahir Çürükova'nın ailesi tarafından Kıyıköy Anadolu Lisesi'ne kitaplık bağışı yapıldı.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, LGS sınavı öncesi okullarda yürütülen çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı düzenledi.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'in başkanlığında planlanan etkinliklerin ve projelerin tarihlerine ilişkin toplantı düzenlendi.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Eğitim

Vize İlçesi’ndeki okullarda görev yapacak aday öğretmenler, kurum gözlem raporu için İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'i ziyaret etti.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin il şampiyonluğunu pasta keserek kutladı.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, atanan okul müdürlerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, "Vize’nin Şairleri 3" adlı şiir kitabını Vize Kaymakamı Sedat Özdemir'e takdim etti.