Alışveriş Haberleri

alışveriş haberleri ve güncel alışveriş gelişmeleri, alışveriş ile ilgili tüm video, alışveriş fotoğrafları ve alışveriş haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Özel Haber

Nüshet Somay Caddesi'nde mesken tutan kedi, market ziyaretçilerini şaşırtıyor ve çevredeki insanlara sevimli anlar yaşatıyor.

Özel Haber

Depo AVM'deki uygun fiyatlı ürünlere olan ilgi, Kırklareli'ndeki vatandaşlar arasında hızla artıyor.

Özel Haber

Arife günü akşam saatlerine doğru Kırklareli çarşısı hareketlendi. Vatandaşlar, bayram öncesinde son alışverişlerini yapmak için çarşıya akın etti.

Özel Haber

Ramazan Bayramı öncesi Kırklareli'de alışveriş telaşı! Güneşli havada aileler, son eksikleri tamamlarken çocuklarını parklarda eğlendiriyor.

Özel Haber

Kırklareli sokakları, bayramlık çikolata alışverişi coşkusuyla dolup taşıyor! Vatandaşlar, sevdikleri için en güzel çikolataları seçmek için dükkanları dolaşıyor.

Özel Haber

Bayrama iki gün kala Kırklareli sokakları hareketlendi. Vatandaşlar günün erken saatlerinde işlerini halletmek için sokaklara çıktı.

Özel Haber

Bayrama az bir süre kala DEPO AVM, geniş ürün yelpazesi ve güncellenen stoklarıyla müşterilerini bekliyor.

Bilim ve Teknoloji

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com oyunculara istedikleri fakat bütçelerinin yeterli gelmediği oyunları Fibabanka ile yapılan iş birliği ile...

Özel Haber

Türkiye’nin öncü alışveriş platformu n11, Ramazan ayında da kullanıcılarına avantajlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bereketin, bolluğun ve paylaşmanın en...