Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, kent genelinde ot temizliği ve ilaçlama çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

Gündem

İstasyon Mahalle Muhtarı Naide Özdemir, İstasyon Mahallesinde yürütülen devam ettiğini dile getirerek Belediyeye ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Dünya

Arnavutluk’ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.

Gündem

Meclis üyesi Kürşad Yamaner, Belediye Başkanı Derya Bulut tarafından Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Yamaner, bugün resmi olarak görevine başladı.

Gündem

Belediye meclis üyesi Burak Süzülmüş, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine resmi olarak başladı.

Gündem

Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş, belediye personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Siyaset

Adıyaman’ın il olduğu tarihten bu yana ikinci kez sol bir partinin adayı, Belediye Başkanlığını kazandı.

Siyaset

Ankara'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, 2019'da 3 ilçe belediyesi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),...

Özel Haber

Sungurbey Caddesi, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen aydınlatma projesiyle artık geceleri ışıl ışıl parlıyor.

Siyaset

Kırklareli Belediye Başkanlığı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlere 25 belediye başkan adayı katılıyor.