Çakıllı Haberleri

Çakıllı haberleri ve güncel Çakıllı gelişmeleri, Çakıllı ile ilgili tüm video, Çakıllı fotoğrafları ve Çakıllı haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Vize'nin Şairleri-3 kitabının sponsoru olan Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’a teşekkür etti.

Eğitim

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çakıllı Beldesi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yönelik genel trafik semineri düzenlendi.

Eğitim

Çakıllı İlkokulu öğrencileri, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen pano yarışmasında birinci olan sınıfların ödül töreninde bir araya geldi.

Siyaset

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, beraberindeki il başkan yardımcılarıyla birlikte Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı ziyaret etti.

Gündem

Türk Yerel Hiz-Sen İstanbul Şube Başkanı Oğuzhan Çoban, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'a tebriklerini iletti.

Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir "Vizenin Şairleri 3" adlı şiir kitabının sponsorluğunu üstlenen Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı ziyaret...

Eğitim

Çakıllı İlk-Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Vatanseverlik’ konulu sınıflar arası pano yarışmasının birincileri belli oldu.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Saray ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.