Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Dünya

İsrail'in bağımsızlığını ilan ettiği Nekbe Günü'nün (Büyük Felaket) 76'ncı yıl dönümünde Batı Şeria’daki Filistinliler sokaklara döküldü.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 971’e, yaralananların sayısı 78 bin 641’e yükseldi.

Dünya

İsrail'in dün Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı'nın Filistin tarafını ele geçirerek geçişleri kapatması, tedavi görmek için Mısır'a gitmeyi bekleyen...

Gündem

Kırklareli Genç İHH, Filistin'deki zulme karşı ses verdi! Gar meydanında düzenledikleri basın açıklaması ve oturma eylemiyle adalet çağrısında bulundular.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi'nde bir araya gelen AGD Kırklareli Şube Üniversite Komisyonu ve okul kulüpleri, Gazze'deki zulme dikkat çekmek amacıyla çadır nöbeti...

Dünya

Hollanda’daki Amsterdam Üniversitesi'ndeki Filistin’e destek gösterilerine düzenlenen polis baskınında 125 kişi gözaltına alındı.

Kültür Sanat

Bakırköy’de 3 günlük hayır organizasyonundaki gelirler Filistin’e bağışlanacak

Dünya

Danimarka ve Finlandiyalı üniversite öğrencileri kampüslere çadır kurup, Filistin’e destek gösterisi düzenledi.

Dünya

ABD’deki Columbia Üniversitesi'nde başlayan ve kısa sürede dünyanın pek çok üniversitesine yayılarak devam eden üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri Küba’ya sıçradı.

Gündem

Kırklareli İHH ve Kırklareli Genç İHH, Filistin için ses veriyor! Millet Bahçesi'nde yapılan oturma eylemiyle zulme karşı duruş sergileniyor.

Dünya

ABD’deki Columbia Üniversitesi’nde Filistin’e destek gösterilerini sürdüren öğrenciler okul binasını işgal etti.

Gündem

Kırklareli İHH, İsrail'in Filistin üzerinde uyguladığı zulmü duyurmak ve kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla Kırklareli saat meydanı önünde bir basın açıklaması düzenledi.