Futbol Haberleri

Futbol haberleri ve güncel Futbol gelişmeleri, Futbol ile ilgili tüm video, Futbol fotoğrafları ve Futbol haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Akademisi'nin yetiştirdiği oyuncular üst liglerde başarıyla temsil ediliyor.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-13 takımı oyuncularından Eymen Çil'in babası Caner Çil, kulübün top ihtiyacını karşılayarak destek oldu.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü oyuncusu Hamza Uçak, U-15 Ligi'nde attığı 40 gol ile gol kralı oldu.

Spor

A Milli Futbol Takımı’nın, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçların stadyumları belli oldu. Milliler, Galler ile Cardiff...

Spor

Pınarhisar Gençlik Merkezi, 23-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek GençLig müsabakalarında Kırklareli’ni temsil etmek üzere ilçe protokolü tarafından uğurlandı.

Spor

Beşiktaş, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can,’ın görevleri arasına 1. Lig'den sorumluluğu da eklendi.

Spor

23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Spor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İl Spor Etkinlikleri kapsamında, Vize ilçesinde futbol turnuvaları devam ediyor.

Spor

Kırklarelispor, Kaptanları Okan Derici'nin doğum gününü kutladı.

Spor

3 yaşında topla tanışan genç futbolcu Burak Eren Ağırbaş'ı, 41 yılını Altay Spor Kulübü'ne adayan rahmetli Zinnur Sarı keşfetti.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-11 takımının savunma oyuncusu Umut Gültekin'in doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileklerini iletti.